Allergenen-info te verkrijgen op aanvraag

*****

Eindejaarskaart

***** 

Bestel per mail: [email protected] of telefonisch: 0471 47 76 84. Afhaling in ons atelier 

*****

Aperoplank aan 17.50€ p.p.

**

Charcuteries
Gerookte hesp & meloen- Salami met truffel- Olijven- Burrata
Brioche met foie gras & pistachenoten op een bedje van gekonfijte vijgen
Rillette met duo van Parelhoen/fazantfilet met Cognac, eekhoorntjesbrood, peren & pistachenoten
Vis
Gerold zalm met een crème van Brie, appels & noten
Oesters

** 

Brood : Ficelle met olijven & noten

*****

Koude hapjes
**
3.80€- Langoustines
salade van groentjes met clémentines & asperges- Crème van wortelen/butternut met bergamot & espuma van geitenkaas met honing

*

3.50€- Crème brulée van foie gras
geparfumeerd met Cognac, gekonfijte uien met peren, kastanje, vijgen & hazelnoten

* 

3.80€- Carpaccio van kreeft 
met marinade appel fizz (Granny sap, limoensap, gin, kardemom, gember, koriander), op een bedje van brandade van aardpeer, asperges - Mousse van brie

* 

Warme hapjes

*  

3.60€- St-Jacobsnoten 
in crémeux geparfumeerd met Calvados- Gekonfijte witloof, duxelle van shiitake, kastanjes & asperges- poeder van chorizo

* 

3.40€- Gratin van oesters
Fondue van sjalotten met prei & geraspte Granny-Smith, geparfumeerd met Fox cider & amandelschilfers

*  

3.60€- kalfszwezerik 
in crémeux van witte Porto met groenten & ekhoorntjesbrood- Groenten (pastinaak, wortelen, asperges, eekhoorntjesbrood, pancetta) 
& hazelnoten

* 

* 

Koud voorgerecht
* 
13.80€- Duo van geglaceerde gambas op een bedje van groenten met clémentines & scheermes met mimosa van geitenkaas
Geglaceerde gambas met siroop van clémentines & Rhum- Salade van gekonfijte pompoenkastanje met radijs, komkommers, spruiten, clémentines, asperges- Crème van noten geparfumeerd met Rhum & poeder van speculoos- Krokantje met mimosa van geitenkaas met een tartaar van scheermes
* 
Warme voorgerechten
* 
15.80€- Gevulde tortelloni met kreeft in bisque geparfumeerd met Ricard & eekhoorntjesbrood
Velouté van bisque van paprika/butternut/wortelen, geparfumeerd met Ricard,  mediterrane groenten met venkel, romanesco, ekhoorntjesbrood- Gezouten krokantjes met aioli & mimosa van kreeft

Of

14.30€- Duo langoustines & gambas in crémeux van Muskaatwijn met citroen
In bisque, geparfumeerd met Muskaatwijn & crème van citroen met dille- groenten met edamame, cantharellen, asperges & clémentines

*    

Hoofdgerechten

*    

25.50- Trio van kreeft, sint-Jacobsnoten & schelvis in bisque geparfumeerd met Whisky
Geglaceerde groenten mengeling (boter bonen met spek, wortelen, rapen, spruiten, eryngii, pastinaak), brandade van vis & aardappelen met fior di latte & amandelschilfers
Of
24.30- Hindefilet met een korst van eekhoorntjesbrood, kastanjes & hazelnoten
Reductie van Cognac. Geglaceerde groenten mengeling (boter bonen met spek, wortelen, rapen, spruiten, eryngii, pastinaak), gekonfijte peer in siroop van rode wijn. Gratin van aardappelen met pancetta, look & crème van witte wijn met Comté.
Of
23.80- Medaillon van kalfsfilet gevuld met cantharellen, kastanjes, pancetta & Granny-Smith- korst van pistachenoten
Crémeux van Calvados met Granny-Smith- Geglaceerde groenten mengeling (boter bonen met spek, wortelen, rapen, spruiten, eryngii, pastinaak)- Gratin van aardappelen met crème van look & Brie

*****