Allergenen-info te verkrijgen op aanvraag
*****
Bestel per mail: [email protected] of telefonisch: 0471 47 76 84
Reserveren tot 48u op voorhand (afhaling in onze atelier)
Kaart beschikbaar vanaf 4 personen
Al onze gerechten kunnen afgehaald worden of door de kok aan huis klaargemaakt worden aan een uurloon.
**
**
Koude hapjes
**
3.40€- Crème brûlée met foie gras
chutney van peren geparfumeerd met Calvados & hazelnoten
3.30€- Gemarineerde duo van zalm
met groentjes & Granny-Smith, vinaigrette van mango met dille
3.40€- Salade van rivierkreeft met groentjes & mimosa met aioli
groentjes met pickles van courgettes, groene asperges, noten & mimosa met aioli
3.40€- Grijze garnalen met groentjes
salade van tomaten & groentjes met witte asperges- Gehakte eieren met mosterd
3.80€- Carpaccio van Sint-Jacobsnoten met pistachenoten
op een bedje van krokante groenten met citroen- Vinaigrette van dille
3.50€- Carpaccio van kalfsvlees met een crème van Burrata & pistachenoten
salade van tomaten met groentjes, olijven & meloen- Crème van Burrata
**
Warme hapjes
**
3.50€-Scampi's in velouté van wortelen/butternut & Whisky
geparfumeerd met whisky & sinaasappel- Brunoise van groenten met mini shiitake
3.40€- Crémeux van witte Porto met grijze garnalen
duxelle van eryngii met gekonfijte prei met Granny-Smith & groene asperges
3.60€-St-Jabosnoten in crémeux geparfumeerd met Calvados
groenten met duxelle van shiitake met witte asperges & poeder van chorizo
3.50€- Langoustines in bisque van paprika met Ricard & espuma van Parmezaan
mediterrane groenten & groene asperges
3.50€-Kalfszwezerik in reductie van Marsala
met Pancetta, groenten & mini shiitake
**
**
Koude voorgerechten
**
12.80€- Licht gerookte zalm met korst van fijne groentjes & pistachenoten
Salade van groentjes met Granny-Smith, crème van wortelen met citroen- Geparfumeerde olie met kurkuma, gember, dille & sinaasappelsap- Gezouten krokantje met mimosa van gerookte zalm
*
13.10€- Vissalade met gearomatiseerde olijfolie
Zalm, garnalen, gambas- Salade van tomaten met pickles van courgettes & citroen, groentjes, artisjok, groene olijven & pijnboompitten- Gearomatiseerde olijfolie met samala, limoen, dille & dragon- Gezouten krokantje met mousse van fior di latte
*
13.10€- Vitello tonnato
met een crème van uien met aardappelen, ansjovis & tonijn, pesto van olijven, salade van Fregola Sarda met tomaten, groentjes met olijven, kappertjes, augurk en duxelle van eryngii-vinaigrette van Balsamico
*
12.80€- Carpaccio van rundsvlees & focaccina al pesto
Salade van tomaten met look, pijnboompitten & basilicum- Rucola, kappertjes, Parmezaanschilfers- focaccina al pesto
**
Warme voorgerechten
**
13.50€- Tongfilet en vongole
op een bedje van witte asperges met zijn velouté, geparfumeerd met Muskaatwijn & mini shiitake- Espuma van Burrata- Poder van kappertjes met origano
*
13.80€- Roodbaarsfilet, met duo van kokkels & mosselen
bisque van paprika, geparfumeerd met Ricard, venkel & duxelle d'eryngii groene asperges met gekonfijte groenten & enoki- Mousse van Burrata
*
14.60€- Duo langoustines & gambas in bisque geparfumeerd met Pineau des Charentes & crème van citroen
Groenten met groene asperges, romanesco & mini shiitake
*
14.80€- Sint-Jacobsnoten & langoustines
in velouté van bisque geparfumeerd met witte Porto, citroen & dille, gekonfijte groenten met duo van asperges & mini shiitake- poeder van chorizo
*
15.80€- Gegratineerde kreeft met een bisque van Whisky
bisque van paprika/wortelen, geparfumeerd met Whisky, mediterrane groenten met venkel, duxelle van eryngii- Velouté & gezouten krokantjes met aioli & mimosa van garnalen
**
Hoofdschotels met vis
**
21.80€- Schelvisfilet & vongole
romige bisque van gele paprika & knolselder, geparfumeerd met Pineau des Charentes & mini shiitake, tuintje van groenten met groene asperges op een crème van wortelen met citroen, mousseline van aardappelen met fondue van Comté & truffelolie
*
22.50€- Zeewolffilet met een korst van fijne kruiden & poeder van gedroogde tomaten met dille
crème van wortelen/gele paprika & sinaasappel, geparfumeerd met Whisky, geglaceerde groenten op een crème van tuinbonen, brandade van aardappelen met grijze garnalen & Burrata
*
22.40€- Tongfilet met een korst van prei & Granny-Smith met amandelschilfers
in crémeux van witte asperges, geparfumeerd met witte Porto, citroen & dille- Gekonfijte groenten op een crème van tuinbonen- Mousseline van aardappelen met burrata & grijze garnalen
*
22.80€- Roodbaarsfilet & langoustines met een bisque van paprika, geparfumeerd met Ricard
gekonfijte mediterrane groenten op een bedje van crème van knolselder- Mousseline van aardpeer met een crème van citroen & dille
**
**
Hoofdschotels met vlees
**
23.50€- Kalfszwezerik
met een crème van Calvados, krokante groenten op een crémeux van knolselder met appels-mousseline van aardappelen met gerookte eendenborstfilet & geparfumeerd met salie.
*
22.50 €- Parelhoenfilet, gevuld met pickles van courgettes, crémeux van pesto met Burrata & pistachenoten
Crémeux van witte Porto met een duxelle van shiitake & gedroogde tomaten, tuintje van groenten op een crème van knolselder, gekonfijte krielaardappelen & kerstomaten met rozemarijn, look & amandelen
*
22.80 €- Mignon van kalfsvlees gevuld met een duxelle van shiitake met Pancetta, Granny-Smith & pistachenoten
Reductie van Pineau des Charentes met shiitake, groenten van het seizoen op een crème van tuinbonen- Mousseline van aardappelen met crème van look & Burrata
*
22.80 €- Côte à l'os met fijnekruiden & citroenschil
Reductie van Marsala met sinaasappel & groene peper- Mediterrane groenten met look, rozemarijn & kerstomaten- Gevuld aardappel met een crème van chorizo
*
24.80€ p.p. - Rundsfilet met een korst van eekhoorntjesbrood, pistachenoten & gegratineerd met foie gras
reductie van Cognac met eryngii, tuintje van groenten op een crème van knolselder- Gratin van aardappelen met crèmeux van witte wijn, pancetta, uien & truffelolie
*
23.50€- Lamsfilet met een korst van duxelle van boschampignons met amandelen
reductie van whisky, krokante groenten op een crémeux van knolselder- Kroketten geparfumeerd met salie & amandelen.
*
23.20€- Eendenborstfilet met een crumble van frambozen & siroop van Marsala
Geroosterde groenten met groene asperges op een crème van wortelen met komijn- Mousseline van aardappelen met een duxelle van shiitake en korst van pistachenoten
**
**
Desserts
**
Duo van dessert:
5.80- Fruitsalade, in siroop van Limoncello met mango, crème van witte chocolade geparfumeerd met Baileys & tuile van chocolade op een crumble van brownie
5.80€- Ganache met een tuile van chocolade crumble van krokantje van frambozen met coulis. Verse fruitsalade met een crème van mango
6.00€- Geglaceerde nougat met pistachenoten & rode vruchten op een coulis van frambozen & ganache met een tuile van chocolade, crumble van brownie.
Trio van dessert :
6.80- Crémeux van witte chocolade geparfumeerd met Baileys op een crumble van brownie- Semifreddo (ijs) met pistachenoten & rode vruchten op een coulis van frambozen- Brunoise van vers fruit in siroop van cider met groene thée & munt, crème van Mascarpone met citroen
**