Allergenen-info te verkrijgen op aanvraag
*****
Bestel per mail: [email protected] of telefonisch: 0471 47 76 84
Reserveren tot 48u op voorhand (afhaling in onze atelier)
Kaart beschikbaar vanaf 4 personen in traiteur
*****
Al onze gerechten kunnen afgehaald worden of door de kok aan huis klaargemaakt worden vanaf 8p. aan een uurloon. |
**
**
Koude hapjes |
**
3.40€- Crème brûlée met foie gras
chutney van peren geparfumeerd met Calvados & hazelnoten
*
3.30€- Gemarineerde duo van zalm
met groentjes & Granny-Smith, vinaigrette van mango met dille
*
3.40€- Salade van rivierkreeft met groentjes & mimosa met aioli
groentjes met pickles van courgettes, groene asperges, noten & mimosa met aioli
*
3.40€- Grijze garnalen met groentjes
salade van tomaten & groentjes met witte asperges- Gehakte eieren met mosterd
*
3.80€- Carpaccio van Sint-Jacobsnoten met pistachenoten
op een bedje van krokante groenten met citroen- Vinaigrette van dille
*
3.50€- Carpaccio van kalfsvlees met een crème van Burrata & pistachenoten
salade van tomaten met groentjes, olijven & meloen- Crème van Burrata
**
Warme hapjes |
**
3.50€-Scampi's in velouté van wortelen/butternut & Whisky
geparfumeerd met whisky & sinaasappel- Brunoise van groenten met mini shiitake
*
3.40€- Crémeux van cider met schelvisfilet
duxelle van eryngii met gekonfijte prei, Granny-Smith & groene asperges
*
3.60€-St-Jacobsnoten in crémeux geparfumeerd met Calvados
groenten met duxelle van shiitake & asperges- poeder van chorizo
*
3.50€- Langoustines in bisque van rode paprika met Ricard & espuma van Parmezaan
mediterrane groenten & groene asperges
*
3.50€-Kalfszwezerik in reductie van Marsala
met Pancetta, groenten & mini shiitake
**
**
Koude voorgerechten |
**
12.80€- Licht gerookte zalm met korst van fijne groentjes & pistachenoten
Salade van groentjes met Granny-Smith & asperges- Crème van wortelen met sinaasappel & komijn- Aioli- Gezouten krokantje met mimosa van gerookte zalm
*
13.10€- Ballotine van gerookte zalm & mousse van geitenkaas
Ballotine : met zalm, groentjes, pickles van courgettes, augurk, Granny-Smith, asperges & pijnboompitten- Salade van tomaten- Gezouten krokantje met mousse van geitenkaas & amandelen
*
12.80€-Salade van tomaten met perzik & carpaccio van rundsvlees met burratina
Veldsla- Babyspinazie- Rucola- Pompoenpitten
Burratina- Salade van tomaten met perzik, radijs, komkommers, kappertjes, olijven, basilicum & pijnboompitten- Gegrilde gele paprika- Pickles van courgettes- Meloen- Focaccina met pesto
*
12.80€- Slamengeling met sinaasappel, scampi’s & zalm met Burratina
Sla, fregola, sinaasappel, pickles van courgettes met citroen, kerstomaten, olijven, radijs, pak choi, asperges- Enoki- Amandelen- Burratina- Vinaigrette met sinaasappel, rode peper & samala
*
13.10€- Vitello tonnato
met een crème van uien met aardappelen, ansjovis & tonijn, pesto van olijven, salade van Fregola Sarda met tomaten, groentjes met olijven, kappertjes, augurk en duxelle van eryngii-vinaigrette van Balsamico
**
Warme voorgerechten |
**
15.80€- Gevulde tortelloni met kreeft en bisque geparfumeerd met Whisky
Velouté van bisque van paprika/wortelen, geparfumeerd met Whisky, mediterrane groenten met venkel, eryngii- Espuma van Burrata
*
14.80€- Gevulde girasoli van Sint-Jacobsnoten & langoustines
in velouté van bisque geparfumeerd met witte Porto, gekonfijte groenten met citroen & dille, asperges & mini shiitake
*
13.50€- Tongfilet en vongole
op een bedje van gekonfijte groenten, in velouté, geparfumeerd met Muskaatwijn & mini shiitake- Espuma van Burrata- Poder van chorizo
*
14.60€- Duo langoustines & gambas in bisque geparfumeerd met Pineau des Charentes & crème van citroen
Groenten met pak choi, wortelen, groene asperges, romanesco & mini shiitake
*
14.80€- Gevulde tortelloni met een rillette van kalfsvlees, eekhoorntjesbrood & kalfszwezerik
Velouté geparfumeerd met Marsala, pancetta & eekhoorntjesbrood
Uien, pastinaak, wortelen, asperges, eekhoorntjesbrood & hazelnoten
**
Hoofdschotels met vis |
**
21.80€- Schelvisfilet & vongole
romige bisque van gele paprika & knolselder, geparfumeerd met Pineau des Charentes & mini shiitake, tuintje van groenten met groene asperges op een crème van wortelen met citroen, mousseline van aardappelen met fondue van Comté & truffelolie
*
22.50€- Zeewolffilet met een korst van fijne kruiden & poeder van gedroogde tomaten met dille
crème van wortelen/gele paprika & sinaasappel, geparfumeerd met Whisky, geglaceerde groenten op een crème van tuinbonen, brandade van aardappelen met grijze garnalen & Burrata
*
22.40€- Tongfilet met een korst van prei & Granny-Smith met amandelschilfers
in crémeux van witte asperges, geparfumeerd met witte Porto, citroen & dille- Gekonfijte groenten op een crème van tuinbonen- Mousseline van aardappelen met burrata & grijze garnalen
*
22.80€- Roodbaarsfilet & langoustines met een bisque van paprika, geparfumeerd met Ricard
gekonfijte mediterrane groenten op een bedje van crème van knolselder- Mousseline van aardpeer met een crème van citroen & dille
**
**
Hoofdschotels met vlees |
**
23.50€- Kalfszwezerik
met een crème van Calvados, krokante groenten op een crémeux van knolselder met appels-mousseline van aardappelen met gerookte eendenborstfilet & geparfumeerd met salie.
*
22.50 €- Parelhoenfilet, gevuld met pickles van courgettes, crémeux van pesto met Burrata & pistachenoten
Crémeux van witte Porto met een duxelle van shiitake & gedroogde tomaten, tuintje van groenten op een crème van knolselder, gekonfijte krielaardappelen & kerstomaten met rozemarijn, look & amandelen
*
22.80 €- Mignon van kalfsvlees gevuld met een duxelle van shiitake met Pancetta, Granny-Smith & pistachenoten
Reductie van Pineau des Charentes met shiitake, groenten van het seizoen op een crème van tuinbonen- Mousseline van aardappelen met crème van look & Burrata
*
24.80€ p.p. - Rundsfilet met een korst van eekhoorntjesbrood, pistachenoten & gegratineerd met foie gras
reductie van Cognac met eryngii, tuintje van groenten op een crème van knolselder- Gratin van aardappelen met crèmeux van witte wijn, pancetta, uien & truffelolie
*
23.50€- Lamsfilet met een korst van duxelle van boschampignons met amandelen
reductie van whisky, krokante groenten op een crémeux van knolselder- Kroketten geparfumeerd met salie & amandelen.
*
23.20€- Eendenborstfilet met een crumble van frambozen & siroop van Marsala
Geroosterde groenten met groene asperges op een crème van wortelen met komijn- Mousseline van aardappelen met een duxelle van shiitake en korst van pistachenoten
**
**
Desserts |
**
Duo van dessert:
7.50€- Fruitsalade, in siroop van Limoncello met mango, crème van witte chocolade geparfumeerd met Baileys & tuile van chocolade op een crumble van brownie
*
7.50€- Ganache met een tuile van chocolade crumble van krokantje van frambozen met coulis. Verse fruitsalade met een crème van mango
*
8.00€- Geglaceerde nougat met pistachenoten & rode vruchten op een coulis van frambozen & ganache met een tuile van chocolade, crumble van brownie.
Trio van dessert :
9.50- Crémeux van witte chocolade geparfumeerd met Baileys op een crumble van brownie- Semifreddo (ijs) met pistachenoten & rode vruchten op een coulis van frambozen- Brunoise van vers fruit in siroop van cider met groene thée & munt, crème van Mascarpone met citroen
**