Allergenen-info te verkrijgen op aanvraag

*****

Bestel per mail: [email protected] of telefonisch: 0471 47 76 84

Reserveren tot 48u op voorhand (afhaling in onze atelier)

Kaart beschikbaar vanaf 4 personen 

Al onze gerechten kunnen afgehaald worden of  door de kok aan huis klaargemaakt worden aan een uurloon.

**

**

Koude hapjes

**

3.10€- Crème brûlée met foie gras

chutney van peren geparfumeerd met Muskaat & hazelnoten

3.20€- Gemarineerde duo van zalm

met groentjes & Granny-Smith, vinaigrette van mango met dille

3.00€- Salade Caesar met kip

tomaten, suikerbonen, radijs, korsten, Parmezaanschilfers, noten & aioli

3.10€- Witte asperges met grijze garnalen

salade van tomaten, pickles van courgettes, augurk, gehakte eieren- Crème van mosterd

3.00€- Préparé van rundsvlees & chorizo

op een bedje van gehakte gedroogde tomaten, augurk, pickles van courgette, radijs- Confinade van tomaten

3.10€- Tartaar van kalfsvlees met citroen & pistachenoten

salade van tomaten met groentjes, olijven & meloen- Crème van Burrata

** 

Warme hapjes

**

3.00€-Scampi's in velouté van wortelen

geparfumeerd met witte wijn & sinaasappel- mediterrane groenten

3.00€- Crémeux van witte asperges met grijze garnalen  

duxelle van shiitake met groenten & pouder van spek

3.00€-Fondue van Flandrien met gerookte zalm

groenten met oesterzwammen, geparfumeerd met Pineau des Charentes & Granny-Smith

3.30€- Langoustines

met een bisque van rode paprika en tomaten, geparfumeerd met Ricard, gegrilde groenten met olijven en gekonfijte venkel 

3.20€-Kalfszwezerik 

met een crème van witte wijn, geparfumeerd met salie, duxelle van eryngii & Pancetta

**

**

Koude voorgerechten

**

12.80€- Zalm gravlax met Limoncello

Salade van groentjes met Granny-Smith, crème van wortelen met citroen- Crème van mosterd- Geroosterde rode biet & marinade van Limoncello, gember, groene thee- Gezouten krokantje

*  

13.10€- Licht gerookte tonijn met marinade van sinaasappel, rode biet sap & Saké

Salade van groentjes- Geroosterde rode biet, crème van wortelen met citroen- Crème van broccoli met mosterd & rode peper- Marinade met saké, sinaasappel, gember & rode biet sap- Gezouten krokantje.

*  

12.80€- Vitello tonnato

met een mimosa van tonijn, pesto van olijven, salade van Fregola Sarda met tomaten, groentjes met olijven, kappertjes, augurk en duxelle van eryngii-vinaigrette van Balsamico

*  

14.50€- Gebakken foie gras & gerookte eendenborstfilet

crème van frambozen met Cognac , gekonfijte peer & rode biet met Muskaatwijn, gegrilde shiitake- crumble van Flandrien

**

Warme voorgerechten

**

13.50€- Zalmfilet en kokkels

met béarnaisesaus, krokante groenten met edamame, witte asperges, oesterzwammen- Espuma van Burrata

* 

14.60€- Duo terre & mer met kalfszwezerik & gambas in bisque geparfumeerd met Whisky

Groenten met asperges, romanesco & eryngii- Mousse van Flandrien

*

14.80€- Sint-Jacobsnoten & langoustines

in velouté van bisque geparfumeerd met zoete witte wijn, citroen & dille, gekonfijte groenten met asperges & mini shiitake, poeder van chorizo

*

13.80€- Duo van roodbaarsfilet & vongole

met een bisque van artisjok, geparfumeerd met witte wijn,  citroen & dille, groene asperges met gekonfijte groenten & enoki- Mousse van Burrata

**

**

Alle warme voorgerechten kunnen ook als hoofdschotel verkregen worden mits een meerprijs.

Hoofdschotels met vis

**

21.80€- Schelvisfilet & vongole 

romige bisque van gele paprika & witte asperges, geparfumeerd met witte Pineau des Charentes & mini shiitake, tuintje van groenten op een crème van wortelen en sinaasappel, mousseline van aardappelen met fondue van Comté & truffelolie

*

22.50€- Zeewolffilet met een korst van fijne kruiden & groentjes

crème van citroen, geparfumeerd met zoete witte wijn & dille, geglaceerde groenten op een crème van tuinbonen, brandade van aardappelen met grijze garnalen & Burrata

**

Hoofdschotels met vlees

**

23.50€- Kalfszwezerik

met een crème van Calvados, krokante groenten op een crémeux van knolselder met appels-mousseline van aardappelen met gerookte eendenborstfilet & geparfumeerd met salie.

*

22.50 €- Mechelse koekoekfilet, gevuld met Flandrien & gekonfijte Granny-Smith, 

Crémeux van gouden Carolus met een duxelle van eryngii, tuintje van groenten op een crème van knolselder, gekonfijte krielaardappelen met een fondant van Brie & amandelen

*

22.80 €- Mignon van kalfsvlees gevuld met pancetta, rillette van gedroogde tomaten met chorizo &  korst van hazelnoten,

Reductie van witte Porto met shiitake, groenten van het seizoen op een crème van tuinbonen- Gratin van aardappelen/pastinaak met Pancetta & crème van look

*

22.50 €- Lamskroon met een korst van pistachenoten

 Reductie van Marsala, tuintje van groenten van het seizoen op een crème van pastinaak- Geroosteerde krielaardappelen, met shiitake, lente uien & boter van chorizo

*   

26.80€ p.p. - Côte à l'os (Minimum 2 personen) met chimichurrisaus 

Slamengeling met witte & groene asperges, eieren, suikerbonen, radijs, spek, tomaten, pickles van courgette, appels, noten. Gekonfijte krielaardappelen met een crème van yoghurt & fijne kruiden

*  

23.20€- Eendenborstfilet in siroop van Marsala met frambozen

Geroosterde zoete aardappel, watermeloen & wortelen met sinaasappelen, asperges, edamame, radijs & boterbonen- Burrata- Pompoenpitten & pistachenoten

**

**

Desserts

**

Duo van dessert:

5.80- Fruitsalade, in siroop van Limoncello met mango, crème van witte chocolade geparfumeerd met Baileys & tuile van chocolade op een crumble van brownie

5.80€- Ganache met een tuile van chocolade crumble van krokantje van frambozen met coulis. Verse fruitsalade met een crème van mango

6.00€- Geglaceerde nougat met pistachenoten & rode vruchten op een coulis van frambozen & ganache met een tuile van chocolade, crumble van brownie.

Trio van dessert :

6.80- Crémeux van witte chocolade geparfumeerd met Baileys op een crumble van brownie- Semifreddo (ijs) met pistachenoten & rode vruchten op een coulis van frambozen- Brunoise van vers fruit in siroop van cider met groene thée & munt, crème van Mascarpone met citroen

**