Allergenen-info te verkrijgen op aanvraag

*****

Bestel per mail: [email protected] of telefonisch: 0471 47 76 84

Reserveren tot 48u op voorhand (afhaling in onze atelier)

Kaart beschikbaar vanaf 4 personen 

Al onze gerechten kunnen afgehaald worden of  door de kok aan huis klaargemaakt worden aan een uurloon.

**

**

Koude hapjes

**

3.40€- Crème brûlée met foie gras

chutney van peren geparfumeerd met Calvados & hazelnoten

3.30€- Gemarineerde duo van zalm

met groentjes & Granny-Smith, vinaigrette van mango met dille

3.40€- Salade van rivierkreeft met groentjes & mimosa met aioli

groentjes met pickles van courgettes, groene asperges, noten & mimosa met aioli

3.40€- Grijze garnalen met groentjes

salade van tomaten & groentjes met witte asperges- Gehakte eieren met mosterd

3.80€- Carpaccio van Sint-Jacobsnoten met pistachenoten

op een bedje van krokante groenten met citroen- Vinaigrette van dille

3.50€- Carpaccio van kalfsvlees met een crème van Burrata & pistachenoten

salade van tomaten met groentjes, olijven & meloen- Crème van Burrata

** 

Warme hapjes

**

3.50€-Scampi's in velouté van wortelen/butternut & Whisky

geparfumeerd met whisky & sinaasappel- Brunoise van groenten met mini shiitake

3.40€- Crémeux van witte Porto met grijze garnalen  

duxelle van eryngii met gekonfijte prei met Granny-Smith & groene asperges

3.60€-St-Jabosnoten in crémeux geparfumeerd met Calvados

groenten met duxelle van shiitake met witte asperges & poeder van chorizo

3.50€- Langoustines in bisque van paprika met Ricard & espuma van Parmezaan

mediterrane groenten & groene asperges

3.50€-Kalfszwezerik in reductie van Marsala

met Pancetta, groenten & mini shiitake

**

 

**

Koude voorgerechten

**

12.80€- Licht gerookte zalm met korst van fijne groentjes & pistachenoten

Salade van groentjes met Granny-Smith, crème van wortelen met citroen- Geparfumeerde olie met kurkuma, gember, dille & sinaasappelsap- Gezouten krokantje met mimosa van gerookte zalm

*  

13.10€- Vissalade met gearomatiseerde olijfolie

Zalm, garnalen, gambas- Salade van tomaten met pickles van courgettes & citroen, groentjes, artisjok, groene olijven & pijnboompitten- Gearomatiseerde olijfolie met samala, limoen, dille & dragon- Gezouten krokantje met mousse van fior di latte

*  

13.10€- Vitello tonnato

met een crème van uien met aardappelen, ansjovis & tonijn, pesto van olijven, salade van Fregola Sarda met tomaten, groentjes met olijven, kappertjes, augurk en duxelle van eryngii-vinaigrette van Balsamico

*  

12.80€- Carpaccio van rundsvlees & focaccina al pesto

Salade van tomaten met look, pijnboompitten & basilicum- Rucola, kappertjes, Parmezaanschilfers- focaccina al pesto

**

Warme voorgerechten

**

13.50€- Tongfilet en vongole

op een bedje van witte asperges met zijn velouté, geparfumeerd met Muskaatwijn & mini shiitake- Espuma van Burrata- Poder van kappertjes met origano

*

13.80€- Roodbaarsfilet, met duo van kokkels & mosselen

bisque van paprika, geparfumeerd met Ricard,  venkel & duxelle d'eryngii groene asperges met gekonfijte groenten & enoki- Mousse van Burrata

 *

14.60€- Duo langoustines & gambas in bisque geparfumeerd met Pineau des Charentes & crème van citroen

Groenten met groene asperges, romanesco & mini shiitake

*

14.80€- Sint-Jacobsnoten & langoustines

in velouté van bisque geparfumeerd met witte Porto, citroen & dille, gekonfijte groenten met duo van asperges & mini shiitake- poeder van chorizo

*

15.80€- Gegratineerde kreeft met een bisque van Whisky

bisque van paprika/wortelen, geparfumeerd met Whisky,  mediterrane groenten met venkel, duxelle van eryngii- Velouté & gezouten krokantjes met aioli & mimosa van garnalen

**

Hoofdschotels met vis

**

21.80€- Schelvisfilet & vongole 

romige bisque van gele paprika & knolselder, geparfumeerd met Pineau des Charentes & mini shiitake, tuintje van groenten met groene asperges op een crème van wortelen met citroen, mousseline van aardappelen met fondue van Comté & truffelolie

*

22.50€- Zeewolffilet met een korst van fijne kruiden & poeder van gedroogde tomaten met dille

crème van wortelen/gele paprika & sinaasappel, geparfumeerd met Whisky, geglaceerde groenten op een crème van tuinbonen, brandade van aardappelen met grijze garnalen & Burrata

*

22.40€- Tongfilet met een korst van prei & Granny-Smith met amandelschilfers 
in crémeux van witte asperges, geparfumeerd met witte Porto, citroen & dille- Gekonfijte groenten op een crème van tuinbonen- Mousseline van aardappelen met burrata & grijze garnalen 

*

22.80€- Roodbaarsfilet & langoustines met een bisque van paprika, geparfumeerd met Ricard
gekonfijte mediterrane groenten op een bedje van crème van knolselder- Mousseline van aardpeer met een crème van citroen & dille 

**

**

Hoofdschotels met vlees

**

23.50€- Kalfszwezerik

met een crème van Calvados, krokante groenten op een crémeux van knolselder met appels-mousseline van aardappelen met gerookte eendenborstfilet & geparfumeerd met salie.

*

22.50 €- Parelhoenfilet, gevuld met pickles van courgettes, crémeux van pesto met Burrata & pistachenoten 

Crémeux van witte Porto met een duxelle van shiitake & gedroogde tomaten, tuintje van groenten op een crème van knolselder, gekonfijte krielaardappelen & kerstomaten met rozemarijn, look & amandelen

*

22.80 €- Mignon van kalfsvlees gevuld met een duxelle van shiitake met Pancetta, Granny-Smith & pistachenoten 

Reductie van Pineau des Charentes met shiitake, groenten van het seizoen op een crème van tuinbonen- Mousseline van aardappelen met crème van look & Burrata

 *

22.80 €- Côte à l'os met fijnekruiden & citroenschil

 Reductie van Marsala met sinaasappel & groene peper- Mediterrane groenten met look, rozemarijn & kerstomaten- Gevuld aardappel met een crème van chorizo

*

24.80€ p.p. - Rundsfilet met een korst van eekhoorntjesbrood, pistachenoten & gegratineerd met foie gras

reductie van Cognac met eryngii, tuintje van groenten op een crème van knolselder- Gratin van aardappelen met crèmeux van witte wijn, pancetta, uien & truffelolie

*

23.50€- Lamsfilet met een korst van duxelle van boschampignons met amandelen

reductie van whisky, krokante groenten op een crémeux van knolselder- Kroketten geparfumeerd met salie & amandelen.

*

23.20€- Eendenborstfilet met een crumble van frambozen & siroop van Marsala

Geroosterde groenten met groene asperges op een crème van wortelen met komijn- Mousseline van aardappelen met een duxelle van shiitake en korst van pistachenoten 

**

**

Desserts

**

Duo van dessert:

5.80- Fruitsalade, in siroop van Limoncello met mango, crème van witte chocolade geparfumeerd met Baileys & tuile van chocolade op een crumble van brownie

5.80€- Ganache met een tuile van chocolade crumble van krokantje van frambozen met coulis. Verse fruitsalade met een crème van mango

6.00€- Geglaceerde nougat met pistachenoten & rode vruchten op een coulis van frambozen & ganache met een tuile van chocolade, crumble van brownie.

Trio van dessert :

6.80- Crémeux van witte chocolade geparfumeerd met Baileys op een crumble van brownie- Semifreddo (ijs) met pistachenoten & rode vruchten op een coulis van frambozen- Brunoise van vers fruit in siroop van cider met groene thée & munt, crème van Mascarpone met citroen

**