Allergenen-info te verkrijgen op aanvraag

*****

Bestel per mail: [email protected] of telefonisch: 0471 47 76 84

Reserveren tot 48u op voorhand (afhaling in onze atelier)

Kaart beschikbaar vanaf 4 personen 

Al onze gerechten kunnen afgehaald worden of  door de kok aan huis klaargemaakt worden aan een uurloon.

**

**

Koude hapjes

**

3.10€- Crème brûlée met foie gras

chutney van peren geparfumeerd met Muskaat & hazelnoten

3.20€- Gemarineerde duo van zalm

met groentjes & Granny-Smith, vinaigrette van mango met dille

3.00€- Salade Caesar met kip

tomaten, suikerbonen, radijs, korsten, Parmezaanschilfers, noten & aioli

3.10€- Grijze garnalen met groentjes & crème van mosterd

salade van tomaten, pickles van courgettes, augurk, gehakte eieren- Crème van mosterd

3.20€- Carpaccio van Sint-Jacobsnoten

op een bedje van gekonfijte groenten met een siroop van Muskaatwijn & citroen- Vinaigrette van passievrucht

3.20€-Toast brioché met foie gras

gekonfijte uien met vijgen & gerookte eendenborstfilet

3.10€- Tartaar van kalfsvlees met citroen & pistachenoten

salade van tomaten met groentjes, olijven & meloen- Crème van Burrata

** 

Warme hapjes

**

3.00€-Scampi's in velouté van wortelen/butternut

geparfumeerd met witte wijn & sinaasappel- Brunoise van groenten met mini shiitake

3.00€- Crémeux van witte Porto met grijze garnalen  

duxelle van shiitake met groenten & groene asperges

3.30€-St-Jabosnoten

in crémeux van aardpeer, geparfumeerd met cider, groenten met een duxelle van eryngii & Granny-Smith

3.30€- Cappuccino met bisque & espuma van Parmezaan met langoustines

met een bisque van gele paprika, geparfumeerd met witte Martini, mediterrane groenten & espuma van Parmezaan

3.20€-Kalfszwezerik 

met een crème van Calvados, geparfumeerd met salie, duxelle van eryngii & Pancetta

**

**

Koude voorgerechten

**

12.80€- Gemarineerde zalm met korst van fijne groentjes & pistachenoten

Salade van groentjes met Granny-Smith, crème van wortelen met citroen- Geparfumeerde olie met kurkuma, gember, dille & sinaasappelsap- Gezouten krokantje met een rillette van zalm

*  

13.10€- Carpaccio van tonijn met gearomatiseerde olijfolie

Salade van pickles van courgettes met citroen, dille, groentjes & pijnboompitten- Gearomatiseerde olijfolie met gin, limoen, dille & dragon- Gezouten krokantje met mousse van fior di latte

*  

13.10€- Vitello tonnato

met een crème van uien met aardappelen, ansjovis & tonijn, pesto van olijven, salade van Fregola Sarda met tomaten, groentjes met olijven, kappertjes, augurk en duxelle van eryngii-vinaigrette van Balsamico

*  

12.80€- Carpaccio van rundsvlees & focaccina al pesto

Salade van tomaten met look, pijnboompitten & basilicum- Rucola, kappertjes, Parmezaanschilfers- focaccina al pesto

**

Warme voorgerechten

**

13.50€- Zalmfilet en vongole

met een velouté van pastinaak/knolselder met Pineau des Charentes, krokante groenten met edamame, groene asperges, cantharellen- Espuma van Burrata

* 

14.60€- Duo terre & mer met kalfszwezerik & gambas in bisque geparfumeerd met Whisky

Groenten met asperges, romanesco & eryngii- Mousse van Flandrien

*

14.80€- Sint-Jacobsnoten & langoustines

in velouté van bisque geparfumeerd met witte Porto, citroen & dille, gekonfijte groenten met asperges & mini shiitake, poeder van chorizo

*

13.80€- Duo van roodbaarsfilet, kokkels & mosselen

met een bisque van paprika, geparfumeerd met Ricard,  venkel & dille, groene asperges met gekonfijte groenten & enoki- Mousse van Burrata

**

**

Alle warme voorgerechten kunnen ook als hoofdschotel verkregen worden mits een meerprijs.

Hoofdschotels met vis

**

21.80€- Schelvisfilet & vongole 

romige bisque van gele paprika & knolselder, geparfumeerd met witte Pineau des Charentes & mini shiitake, tuintje van groenten met groene asperges op een crème van wortelen en sinaasappel, mousseline van aardappelen met fondue van Comté & truffelolie

*

22.50€- Zeewolffilet met een korst van fijne kruiden & groentjes

crème van butternut & sinaasappel, geparfumeerd met zoete witte wijn, geglaceerde groenten op een crème van tuinbonen, brandade van aardappelen met grijze garnalen & Burrata

*

22.40€- Tongfilet met een korst van marmelade van prei & eryngii met amandelschilfers 
in crémeux van Muskaatwijn geparfumeerd met citroen & dille- Pannetje van verloren groenten en crème van wortelen met komijn- Mousseline van aardappelen met burrata & grijze garnalen 

*

22.80€- Roodbaarsfilet & langoustines met een bisque geparfumeerd met Whisky
gekonfijte verloren groenten op een bedje van crème van knolselder- Mousseline van aardpeer met een crème van citroen & dille 

**

Hoofdschotels met vlees

**

23.50€- Kalfszwezerik

met een crème van Calvados, krokante groenten op een crémeux van knolselder met appels-mousseline van aardappelen met gerookte eendenborstfilet & geparfumeerd met salie.

*

22.50 €- Parelhoenfilet, gevuld met Flandrien & gekonfijte Granny-Smith, 

Crémeux van gouden Carolus met een duxelle van eryngii, tuintje van groenten op een crème van knolselder, gekonfijte krielaardappelen met een fondant van Brie & amandelen

*

22.80 €- Mignon van kalfsvlees gevuld met pancetta, rillette van gedroogde tomaten met chorizo &  korst van hazelnoten,

Reductie van witte Porto met shiitake, groenten van het seizoen op een crème van tuinbonen- Gratin van aardappelen/pastinaak met Pancetta & crème van look

*   

24.80€ p.p. - Rundsfilet met een korst van hazelnoten & foie gras

reductie van Cognac met eryngii, tuintje van groenten op een crème van knolselder- Gratin van aardappelen met pancetta & truffelolie

*  

22.30€- Hindefilet gevulde met foie gras & korst van cantharellen met kastanje
Reductie van Cognac. Geglaceerde groenten & gekonfijte peer. Gratin van knolselder & aardappelen met een crème van pancetta, salie & Comté 

*  

23.20€- Eendenborstfilet in siroop van Marsala met frambozen

Geroosterde groenten met groene asperges op een crème van wortelen met komijn- Mousseline van aardappelen met een duxelle van shiitake en korst van pistachenoten 

*  

22.30€- Duivenfilet met een reductie van Porto & crème van bramen
Gekonfijte peer & rode biet, wortelen, romanesco, pastinaak, pâtisson & eekhoorntjesbrood
Millefeuille van pastinaak/aardappelen met witte wijn & crème van look

**

**

Desserts

**

Duo van dessert:

5.80- Fruitsalade, in siroop van Limoncello met mango, crème van witte chocolade geparfumeerd met Baileys & tuile van chocolade op een crumble van brownie

5.80€- Ganache met een tuile van chocolade crumble van krokantje van frambozen met coulis. Verse fruitsalade met een crème van mango

6.00€- Geglaceerde nougat met pistachenoten & rode vruchten op een coulis van frambozen & ganache met een tuile van chocolade, crumble van brownie.

Trio van dessert :

6.80- Crémeux van witte chocolade geparfumeerd met Baileys op een crumble van brownie- Semifreddo (ijs) met pistachenoten & rode vruchten op een coulis van frambozen- Brunoise van vers fruit in siroop van cider met groene thée & munt, crème van Mascarpone met citroen

**