Allergenen-info te verkrijgen op aanvraag
*****
Bestel per mail: [email protected] of telefonisch: 0471 47 76 84
Reserveren tot 48u op voorhand (afhaling in onze atelier)
Kaart beschikbaar vanaf 4 personen
Al onze gerechten kunnen afgehaald worden of door de kok aan huis klaargemaakt worden aan een uurloon.
**
**
Koude hapjes
**
3.10€- Crème brûlée met foie gras
chutney van peren geparfumeerd met Muskaat & hazelnoten
3.20€- Gemarineerde duo van zalm
met groentjes & Granny-Smith, vinaigrette van mango met dille
3.00€- Salade Caesar met kip
tomaten, suikerbonen, radijs, korsten, Parmezaanschilfers, noten & aioli
3.10€- Witte asperges met grijze garnalen
salade van tomaten, pickles van courgettes, augurk, gehakte eieren- Crème van mosterd
3.00€- Préparé van rundsvlees & chorizo
op een bedje van gehakte gedroogde tomaten, augurk, pickles van courgette, radijs- Confinade van tomaten
3.10€- Tartaar van kalfsvlees met citroen & pistachenoten
salade van tomaten met groentjes, olijven & meloen- Crème van Burrata
**
Warme hapjes
**
3.00€-Scampi's in velouté van wortelen
geparfumeerd met witte wijn & sinaasappel- mediterrane groenten
3.00€- Crémeux van witte asperges met grijze garnalen
duxelle van shiitake met groenten & pouder van spek
3.00€-Fondue van Flandrien met gerookte zalm
groenten met oesterzwammen, geparfumeerd met Pineau des Charentes & Granny-Smith
3.30€- Langoustines
met een bisque van rode paprika en tomaten, geparfumeerd met Ricard, gegrilde groenten met olijven en gekonfijte venkel
3.20€-Kalfszwezerik
met een crème van witte wijn, geparfumeerd met salie, duxelle van eryngii & Pancetta
**
**
Koude voorgerechten
**
12.80€- Zalm gravlax met Limoncello
Salade van groentjes met Granny-Smith, crème van wortelen met citroen- Crème van mosterd- Geroosterde rode biet & marinade van Limoncello, gember, groene thee- Gezouten krokantje
*
13.10€- Licht gerookte tonijn met marinade van sinaasappel, rode biet sap & Saké
Salade van groentjes- Geroosterde rode biet, crème van wortelen met citroen- Crème van broccoli met mosterd & rode peper- Marinade met saké, sinaasappel, gember & rode biet sap- Gezouten krokantje.
*
12.80€- Vitello tonnato
met een mimosa van tonijn, pesto van olijven, salade van Fregola Sarda met tomaten, groentjes met olijven, kappertjes, augurk en duxelle van eryngii-vinaigrette van Balsamico
*
14.50€- Gebakken foie gras & gerookte eendenborstfilet
crème van frambozen met Cognac , gekonfijte peer & rode biet met Muskaatwijn, gegrilde shiitake- crumble van Flandrien
**
Warme voorgerechten
**
13.50€- Zalmfilet en kokkels
met béarnaisesaus, krokante groenten met edamame, witte asperges, oesterzwammen- Espuma van Burrata
*
14.60€- Duo terre & mer met kalfszwezerik & gambas in bisque geparfumeerd met Whisky
Groenten met asperges, romanesco & eryngii- Mousse van Flandrien
*
14.80€- Sint-Jacobsnoten & langoustines
in velouté van bisque geparfumeerd met zoete witte wijn, citroen & dille, gekonfijte groenten met asperges & mini shiitake, poeder van chorizo
*
13.80€- Duo van roodbaarsfilet & vongole
met een bisque van artisjok, geparfumeerd met witte wijn, citroen & dille, groene asperges met gekonfijte groenten & enoki- Mousse van Burrata
**
**
Alle warme voorgerechten kunnen ook als hoofdschotel verkregen worden mits een meerprijs.
Hoofdschotels met vis
**
21.80€- Schelvisfilet & vongole
romige bisque van gele paprika & witte asperges, geparfumeerd met witte Pineau des Charentes & mini shiitake, tuintje van groenten op een crème van wortelen en sinaasappel, mousseline van aardappelen met fondue van Comté & truffelolie
*
22.50€- Zeewolffilet met een korst van fijne kruiden & groentjes
crème van citroen, geparfumeerd met zoete witte wijn & dille, geglaceerde groenten op een crème van tuinbonen, brandade van aardappelen met grijze garnalen & Burrata
**
Hoofdschotels met vlees
**
23.50€- Kalfszwezerik
met een crème van Calvados, krokante groenten op een crémeux van knolselder met appels-mousseline van aardappelen met gerookte eendenborstfilet & geparfumeerd met salie.
*
22.50 €- Mechelse koekoekfilet, gevuld met Flandrien & gekonfijte Granny-Smith,
Crémeux van gouden Carolus met een duxelle van eryngii, tuintje van groenten op een crème van knolselder, gekonfijte krielaardappelen met een fondant van Brie & amandelen
*
22.80 €- Mignon van kalfsvlees gevuld met pancetta, rillette van gedroogde tomaten met chorizo & korst van hazelnoten,
Reductie van witte Porto met shiitake, groenten van het seizoen op een crème van tuinbonen- Gratin van aardappelen/pastinaak met Pancetta & crème van look
*
22.50 €- Lamskroon met een korst van pistachenoten
Reductie van Marsala, tuintje van groenten van het seizoen op een crème van pastinaak- Geroosteerde krielaardappelen, met shiitake, lente uien & boter van chorizo
*
26.80€ p.p. - Côte à l'os (Minimum 2 personen) met chimichurrisaus
Slamengeling met witte & groene asperges, eieren, suikerbonen, radijs, spek, tomaten, pickles van courgette, appels, noten. Gekonfijte krielaardappelen met een crème van yoghurt & fijne kruiden
*
23.20€- Eendenborstfilet in siroop van Marsala met frambozen
Geroosterde zoete aardappel, watermeloen & wortelen met sinaasappelen, asperges, edamame, radijs & boterbonen- Burrata- Pompoenpitten & pistachenoten
**
**
Desserts
**
Duo van dessert:
5.80- Fruitsalade, in siroop van Limoncello met mango, crème van witte chocolade geparfumeerd met Baileys & tuile van chocolade op een crumble van brownie
5.80€- Ganache met een tuile van chocolade crumble van krokantje van frambozen met coulis. Verse fruitsalade met een crème van mango
6.00€- Geglaceerde nougat met pistachenoten & rode vruchten op een coulis van frambozen & ganache met een tuile van chocolade, crumble van brownie.
Trio van dessert :
6.80- Crémeux van witte chocolade geparfumeerd met Baileys op een crumble van brownie- Semifreddo (ijs) met pistachenoten & rode vruchten op een coulis van frambozen- Brunoise van vers fruit in siroop van cider met groene thée & munt, crème van Mascarpone met citroen
**