Allergenen-info te verkrijgen op aanvraag

*****

Bestel per mail: [email protected] of telefonisch: 0471 47 76 84

Reserveren tot 48u op voorhand (afhaling in onze atelier)

Kaart beschikbaar vanaf 4 personen 

Al onze gerechten kunnen afgehaald worden of  door de kok aan huis klaargemaakt worden aan een uurloon.

**

**

Hapjes

**

2.80- Crème brûlée met foie gras,

chutney van peren en druiven geparfumeerd met Muskaat en crumble van peperkoek

2.80- Gemarineerde duo van zalm

met groentjes & Granny-Smith, vinaigrette van mango met dille

2.80-Scampi's in velouté van wortelen

geparfumeerd met witte wijn & sinaasappel- mediterrane groenten

3.00-Crème brulée met escargots & Brie

Julienne van groenten met Pommeau de Normandie, Granny-Smith, witte asperges & Brie

2.75- Langoustines

met een bisque van rode paprika en tomaten, geparfumeerd met Ricard, gegrilde groenten met olijven en gekonfijte venkel 

**

Escargots (12 st)

*

5.75€- Slakken op Bourgondische wijze in schelp

*

5.75€- Slakken op Bourgondische wijze in koekje (koek in vormpje van schelp)

*

6.10€- Assortiment 12 st : 4 met geitenkaas, 4 met roquefort, 4 bourgondische

**

**

Koude voorgerechten

**

10.50€- Licht gerookte ceviche van zalm,

op een salade van groentjes met Granny-Smith en duxelle van shiitake, crème van wortelen met citroen, brandade van rivierkreeft op een krokantje van Flandrien

10.80€- Vitello tonnato

met een mimosa van tonijn, pesto van olijven, salade van Fregola Sarda met tomaten, groentjes met olijven, kappertjes, augurk en duxelle van eryngii-vinaigrette van Balsamico

12.50€- Gebakken foie gras & gerookte eendenborstfilet

crème van frambozen met Cognac , marmelade van sjalotten & peren met Muskaatwijn, gegrilde shiitake- crumble van Flandrien

**

Warme voorgerechten

**

12.00€- Schelvisfilet en kokkels

in crème van gele paprika/wortelen, geparfumeerd met Muskaatwijn & citroen, krokante groenten met witte asperges, shiitake, Espuma van Burrata

12.80€- Sint-Jacobsnoten & vongole

in velouté van bisque van knolselder, geparfumeerd met zoete witte wij, krokante groenten met witte asperges & eryngii, poeder van crumble van gedroogde tomaten/chorizo

12.30€- Duo van gambas en langoustines

met een bisque van artisjok, geparfumeerd met witte wijn, tartaar van gekonfijte knolselder, venkel, groene asperges en tuinbonen met citroen & dille- mousse van Burrata

**

**

Alle warme voorgerechten kunnen ook als hoofdschotel verkregen worden mits een meerprijs.

Hoofdschotels 

**

19.80€- Schelvis met een crumble van gedroogde tomaten, olijven en chorizo,

romige bisque van gele paprika geparfumeerd met witte wijn en Samala, geglaceerde groenten op een crème van wortelen en sinaasappel, mousseline van aardappelen met Burrata & rillette van rivierkreeft

*

21.50€- Kalfszwezerik

met een crème van Calvados, geglaceerde groenten met een siroop van Calvados & mousseline van aardappelen met Pancetta & geparfumeerd met salie.

*

20.50 €- Parelhoenfilet, gevuld met een duxelle van Eryngii & Granny-Smith, 

Crémeux van cider, geglaceerde groenten met een siroop van appelazijn, mousseline van truffelaardappelen met Brie

*

20.80 €- Mignon van kalfsvlees gevuld met een ragoût van kalfszwezerik en korst van hazelnoten,

Reductie van Marsala met shiitake, geglaceerde groenten- Gratin van aardapelen & pastinaak met Pancetta

**

**

Pannetjes 

**

18.80€-Mediterraans pannetje met zalmfilet, scampi's & vongole 

Crème van bouillabaisse, geparfumeerd met Ricard, mediterrane groenten: Wortelen, paprika, selder, artisjok, olijven, kerstomaten, courgettes- Gevulde aardappelen met een crémeux van chorizo

*

19.80€- Pannetje van Langoustines, schelvis & kokkels

crème van gele paprika, geparfumeerd met Muskaatwijn & sinaasappel, tartaar van knolselder, wortelen, gele paprika, asperges & kerstomaten- Tagliatelle

**

**

Desserts

**

Duo van dessert:

5.80- Fruitsalade, in siroop van Limoncello met mango, crème van witte chocolade geparfumeerd met Baileys & tuile van chocolade op een crumble van brownie

5.80€- Ganache met een tuile van chocolade crumble van krokantje van frambozen met coulis. Verse fruitsalade met een crème van mango

6.00€- Geglaceerde nougat met pistachenoten & rode vruchten op een coulis van frambozen & ganache met een tuile van chocolade, crumble van brownie.

Trio van dessert :

6.80- Crémeux van witte chocolade geparfumeerd met Baileys op een crumble van brownie- Semifreddo (ijs) met pistachenoten & rode vruchten op een coulis van frambozen- Brunoise van vers fruit in siroop van cider met groene thée & munt, crème van Mascarpone met citroen

**