Allergenen-info te verkrijgen op aanvraag
*****
Bestel per mail: [email protected] of telefonisch: 0471 47 76 84 liefst 48u op voorhand (afhaling in onze atelier)
*****
Kaart wild vlees met Wervikse & west-vlaamse streekproducten
|
*****
25.30€- Fazantfilet gevuld met kweepeer, pancetta, duxelle van cantharellen & Flandrien grand crucrème van mosterd, geparfumeerd met Ratafia, Geglaceerde groenten op een crème van knolselder- Gratin van gnocchi van aardappelen met een fondue van Flandrien grand cru & pistachenoten |
Wervikse streekproducten**Flandrien grand cru(kaasmakerij Wervik)Ratafia(Wijndomein Ravenstein Wervik) |
28.50€- Hindefilet met een korst van eekhoorntjesbrood, pancetta, kastanje & foie grasReductie van Duchesse de Bourgogne roodbruin bier. Geglaceerde groenten op een crème van wortelen met komijn- Gekonfijte peer, geparfumeerd met steranijs-Gratin van aardpeer & aardappelen met witte wijn, salie & Brokkeloud Roeselare |
West-Vlaamse streekproducten**Duchesse de BourgogneBrouwerij Verhaeghe VichteBrokkeloud Roeselare(Kaasmakerij 't Groendale Roeselare) |
25.80€- Duiffilet met druivenmet reductie van crème van bramen & Aqua Vitae- Geglaceerde groenten op een crème van butternut met bergamot- Gekonfijte peer in rode wijn- Mousseline van truffelaardappel met cantharellen, kastanjes & Vlaskaas |
Wervikse streekproducten**Vlaskaas(kaasmakerij Wervik)Aqua Vitae(Wijndomein Ravenstein Wervik) |
26.50€- Navarin van wild zwijn & hertin Rodenbach saus met groenten, kastanjes, cantharellen & duo van aardappelen & aardpeer |
West-Vlaamse streekproducten**RodenbachBrouwerij Rodenbach roeselare |
25.80€- Eendenborstfilet met frambozenreductie van Bacchus framboise & mini shiitake- Geglaceerde groenten op een crème van butternut met bergamot- Gekonfijte peer in rode wijn- Gratin van truffelaardappelen met crème van look, hazelnoten & geraspte Flandrien oud |
West-Vlaamse streekproducten**Bacchus frambozenBrouwerij Emelgem (Izegem)Flandrien oud(kaasmakerij Wervik) |
*****