Allergenen-info te verkrijgen op aanvraag

 

*****

Vaderdagkaart 

***** 

Bestel per mail: [email protected] of telefonisch: 0471 47 76 84 tot 48u op voorhand (afhaling in ons atelier)

*****  

Aperoplateau 

prijs 9.50€ p.p.Plateau charcuterie & Burrata met meloen

Gerookte ham- Lonzino- Gerookte Porchetta- Gerookte lonza- Capocollo- Salami

Rillette van chorizo- Rillette van champignons- Pesto van courgettes met olijven- gekonfijte sjalotten- Gemacereerde Maroilles in bier- marmelade van appels- Burrata & meloen- Gedroogd fruit

Brood: Brioche met gekonfijte sjalotten- Brood met olijven & gedroogde tomaten

*****  

Vaderdagmenu

Formule aan 25.80€ p.p.

*****

Drank

Perzikcocktail

Ananassap, munt, groene thee, kaneel, gember, siroop van citroen- Perzik

*

Gaspacho van courgettes met burrata

Courgettes, spinazie, uien, look, rode peper, basilicum, oregano- burrata

***

Trio van koude hoofdgerechten

Vlees & vis  

Gegrilde zalm belle-vue- Vitello tonnato- Carpaccio van gegrilde tournedos

Aioli & bearnaisesaus 

Of 

Trio van warme hoofdgerechten : Barbecue 

Brochette van Kalfsvlees/witte pens/groenten

groenten- crème van mosterd

Papillot van zalmfilet

met een julienne van groenten, asperges en champignons, crémeux van Muskaatwijn met sinaasappel

Entrecôte

met bearnaisesaus

***

Bijgerechten 

Peperonata met confinade van tomaten

Paprika, look, uien, rozemarijn, olijfolie, basilicum

*

Tomaten Caprese

Sjalotten, groentjes, basilicum, fiordilatte

*

Veldsla met gerookte zalm

Slierten van komkommers, radijs, witte asperges, gerookte zalm, sjalotten, Granny-Smith

*

Aardappelen

Slierten van courgettes, citroenschil, koriander, look, rode peper, pijboompitten, sjalotten

Aioli  

**

Dessert :

Prijs : 6.80€- Trio van dessert

Verse fruitsalade met een crème van mango, geparfumeerd met Limoncello & munt. Crème van witte chocolade & Baileys-tuile van chocolade-Crème brulée- Crumble van frambozen

***