Allergenen-info te verkrijgen op aanvraag
*****
Vaderdagkaart
*****
Bestel per mail: [email protected] of telefonisch: 0471 47 76 84 tot 48u op voorhand (afhaling in ons atelier)
*****
Aperoplateau
prijs 9.50€ p.p.- Plateau charcuterie & Burrata met meloen
Gerookte ham- Lonzino- Gerookte Porchetta- Gerookte lonza- Capocollo- Salami
Rillette van chorizo- Rillette van champignons- Pesto van courgettes met olijven- gekonfijte sjalotten- Gemacereerde Maroilles in bier- marmelade van appels- Burrata & meloen- Gedroogd fruit
Brood: Brioche met gekonfijte sjalotten- Brood met olijven & gedroogde tomaten
*****
Vaderdagmenu
Formule aan 25.80€ p.p.
*****
Drank
Perzikcocktail
Ananassap, munt, groene thee, kaneel, gember, siroop van citroen- Perzik
*
Gaspacho van courgettes met burrata
Courgettes, spinazie, uien, look, rode peper, basilicum, oregano- burrata
***
Trio van koude hoofdgerechten
Vlees & vis
Gegrilde zalm belle-vue- Vitello tonnato- Carpaccio van gegrilde tournedos
Aioli & bearnaisesaus
Of
Trio van warme hoofdgerechten : Barbecue
Brochette van Kalfsvlees/witte pens/groenten
groenten- crème van mosterd
Papillot van zalmfilet
met een julienne van groenten, asperges en champignons, crémeux van Muskaatwijn met sinaasappel
Entrecôte
met bearnaisesaus
***
Bijgerechten
Peperonata met confinade van tomaten
Paprika, look, uien, rozemarijn, olijfolie, basilicum
*
Tomaten Caprese
Sjalotten, groentjes, basilicum, fiordilatte
*
Veldsla met gerookte zalm
Slierten van komkommers, radijs, witte asperges, gerookte zalm, sjalotten, Granny-Smith
*
Aardappelen
Slierten van courgettes, citroenschil, koriander, look, rode peper, pijboompitten, sjalotten
Aioli
**
Dessert :
Prijs : 6.80€- Trio van dessert
Verse fruitsalade met een crème van mango, geparfumeerd met Limoncello & munt. Crème van witte chocolade & Baileys-tuile van chocolade-Crème brulée- Crumble van frambozen
***