Allergenen-info te verkrijgen op aanvraag
*****
Eindejaarskaart
*****
Bestel per mail: [email protected] of telefonisch: 0471 47 76 84. Afhaling in ons atelier
*****
17.50€ p.p.-Aperoplank
**
Charcuteries
Gerookte porchetta- Gerookte hesp & meloen- Spianata Calabrese- Coppa – Salami met truffel- Olijven- Burrata
Vis
Licht gerookte zalm- Oesters
Rillette & terrine
Terrine van hert met Marsala & boschampignons-Rillette van parelhoen, geparfumeerd met Calvados, eekhoorntjesbrood & Granny-Smith
**
4.50€- Supplement kazen & brood
**
Kazen
Vieux Lille gemarineerd in siroop van cider-Gekonfijte uien met vijgen- Geitenkaas met honing & cranberries
Brood : Ficelle met spek & uien
*****
Koude hapjes
**
3.10€- Rivierkreeft
op een bedje van gekonfijte groentjes met een siroop van Muskaatwijn, citroen, dille & pistachenoten
*
3.20€- Crème brulée van foie gras
geparfumeerd met Cognac, gekonfijte uien met peren, kastanje & hazelnoten
*
3.10€- Tartaar van scheermes met grijze garnalen
op een salade van pickles van courgettes met citroen, tomaten & groentjes- Mimosa met Burrata- Aioli
*
Warme hapjes
*
3.60€- Kreeft in bisque geparfumeerd met Whisky & eekhoorntjesbrood
bisque van paprika/wortelen, geparfumeerd met Whisky, groenten (butternut, knolselder, wortelen, paprika) met asperges & eekhoorntjesbrood
*
3.30€- Langoustinestaarten
gekonfijte sjalotten & prei, met Granny-Smith, geparfumeerd met Pineau des Charentes & hollandaisesaus- Amandelschilfers
*
3.10€- Gerookte eendenborstfilet met eryngii, geparfumeerd met Marsala
met een marmelade van uien, geparfumeerd met Marsala, pancetta, kastanjes, asperges & hazelnoten
*
*
Koud voorgerecht
*
12.30€- Salade van licht gerookte zalm & tonijn
tartaar van gekonfijte groentjes met eryngii & fregola- Pesto munt/basilicum- Blokjes van geitenkaas- Crème van wortelen met bergamot- Krokantje van focaccia met gearomatiseerde olijfolie
*
Warm voorgerecht
*
13.80€- Pannetje met scampi's, zalm & kokkels
crémeux van bisque, geparfumeerd met Whisky- Groenten met eryngii, edamame bonen & asperges
*
Hoofdgerechten
*
23.50€- Trio van gambas, schelvis & vongole in crémeux van Muskaatwijn met clémentines
met gekonfijte groenten. edamame bonen, cantharellen & asperges- Crème van wortelen met citroen- Mousseline van aardappelen/aardpeer, met Burrata & truffelolie.
*
22.80€- Gevulde kalkoenfilet met eekhoorntjesbrood, appels, foie gras & pistachenoten in Albuférasaus
Tuintje van groenten : Gele paprika, pastinaak, boterbonen, spruiten, wortelen, gekonfijte uien, kastanjes, op een crème van knolselder- Gekonfijte peer in siroop van wijn- Gratin van aardappelen met een crème van Comté & pancetta
*
23.00€- Pavé van kalfsfilet, met een korst van duxelle van shiitake, kastanjes & hazelnoten
Crème van Calvados- Tuintje van groenten : Gele paprika, pastinaak, boterbonen, spruiten, wortelen, gekonfijte uien, kastanjes, op een crème van knolselder-Gekonfijte peer in siroop van wijn- Gratin van aardappelen, met een crème van look met Brie & salie
*****