Allergenen-info te verkrijgen op aanvraag

*****

Bestel per mail: [email protected] of telefonisch: 0471 47 76 84. Afhaling in ons atelier 

*****

Eindejaarskaart

*****

Koude hapjes
**
3.20€- Sint-Jacobsnoten
op een korst van brioche met confituur van witloof, geparfumeerd met St-Bernardus, sjalotten & kardamom
3.10€- Crème brulée van foie gras
geparfumeerd met Cognac, peren, kastanje & hazelnoten
3.00€- Tatin van grijze garnalen
op een confituur van knolselder, venkel, groentjes & Granny-Smith
**
Warme hapjes
**
3.00€- Gambas
in bisque van bouillabaisse, geparfumeerd met Ricard, groenten met asperges & shiitake
3.20€- Gratin van oesters (3)
met gekonfijte prei, geparfumeerd met witte Martini, hollandaisesaus- Poeder van chorizo
3.10€- Gratin van escargots
met een crème van Maroilles, shiitake, noten & gerookte eendenborstfilet
**
Koude voorgerechten
**
12.30€- Duo van Hazepâté & Terrine van fazant met foie gras
Hazepâté, geparfumeerd met Cognac, eekhoorntjesbrood & pistachenoten op een moelleux van peperkoek- Terrine van fazant met foie gras, geparfumeerd met Calvados, op een confituur van sjalotten met kastanje
Of
15.80€- Ballotine van duo van zalm & kreeft
(vulling: Philadelphia, gekonfijte sjalotten met Granny, rode peper + brandade van zalm) , groentjes met Granny-Smith met een crème van mango- Brandade van zalm met groentjes & kreeft (staart) op een korst van Parmezaan
**
Warme voorgerechten
**
13.30€- Duo terre & mer, kalfszwezerik & gambas met een bisque geparfumeerd met Whisky
Groenten : pompoen, wortelen, gele paprika, pastinaak- bisque van wortelen, geparfumeerd met Whisky en cantharellen
Of
12.80€-Duo van St-Jacobsnoten & langoustines
Duo van St-Jacobsnoten & langoustines op een tartaar van groenten met eryngii, asperges, crèmeux van citroen, geparfumeerd met Muskaatwijn & dille
**
 

 

Hoofdgerechten
Of
22.30€- Hindefilet gevulde met foie gras & korst van eekhoorntjesbrood met kastanje
Reductie van Cognac. Geglaceerde groenten & gekonfijte peer. Millefeuille van knolselder & aardappelen met een crème van pancetta, salie & Comté 
Of
21.80€- Mignon van kalfsvlees, gevuld met een ragoût van eekhoorntjesbrood & truffels Korst van pistachenoten & kalfszwezerik.    
Reductie van Marsala. Geglaceerde groenten. Gratin van pastinaak & aardappelen in crème van witte wijn met look en Brie.   
Of
23.50€- Trio van kreeft, St-Jacobsnoten & schelvis in crémeux van Champagnes
met gekonfijte sjalotten & Granny-Smith. Krokante groenten met shiitake & asperges, mousseline van aardappelen/pastinaak, geparfumeerd met truffelolie & Burrata.
**