Allergenen-info te verkrijgen op aanvraag

*****

Eindejaarskaart

***** 

Bestel per mail: [email protected] of telefonisch: 0471 47 76 84. Afhaling in ons atelier 

*****

17.50€ p.p.-Aperoplank

**

Charcuteries
Gerookte porchetta- Gerookte hesp & meloen- Spianata Calabrese- Coppa – Salami met truffel- Olijven- Burrata 
 
Vis
Licht gerookte zalm- Oesters
Rillette & terrine
Terrine van hert met Marsala & boschampignons-Rillette van parelhoen, geparfumeerd met Calvados, eekhoorntjesbrood & Granny-Smith

** 

4.50€- Supplement kazen & brood

**

 Kazen
Vieux Lille gemarineerd in siroop van cider-Gekonfijte uien met vijgen- Geitenkaas met honing & cranberries
Brood : Ficelle met spek & uien

*****

Koude hapjes
**
3.10€- Rivierkreeft
op een bedje van gekonfijte groentjes met een siroop van Muskaatwijn, citroen, dille & pistachenoten

*

3.20€- Crème brulée van foie gras
geparfumeerd met Cognac, gekonfijte uien met peren, kastanje & hazelnoten

* 

3.10€- Tartaar van scheermes met grijze garnalen
op een salade van pickles van courgettes met citroen,  tomaten & groentjes- Mimosa met Burrata- Aioli

* 

Warme hapjes

*  

3.60€- Kreeft in bisque geparfumeerd met Whisky & eekhoorntjesbrood
bisque van paprika/wortelen, geparfumeerd met Whisky, groenten (butternut, knolselder, wortelen, paprika) met asperges & eekhoorntjesbrood

* 

3.30€- Langoustinestaarten
gekonfijte sjalotten & prei, met Granny-Smith, geparfumeerd met Pineau des Charentes & hollandaisesaus- Amandelschilfers

*  

3.10€- Gerookte eendenborstfilet met eryngii, geparfumeerd met Marsala
met een marmelade van uien, geparfumeerd met Marsala, pancetta, kastanjes, asperges & hazelnoten

* 

* 

Koud voorgerecht
* 
12.30€- Salade van licht gerookte zalm & tonijn 
tartaar van gekonfijte groentjes met eryngii & fregola- Pesto munt/basilicum- Blokjes van geitenkaas- Crème van wortelen met bergamot- Krokantje van focaccia met gearomatiseerde olijfolie
* 
Warm voorgerecht
* 
13.80€- Pannetje met scampi's, zalm & kokkels
crémeux van bisque, geparfumeerd met Whisky- Groenten met eryngii, edamame bonen & asperges

*    

Hoofdgerechten

*   

23.50€- Trio van  gambas, schelvis & vongole in crémeux van Muskaatwijn met clémentines
met gekonfijte groenten. edamame bonen, cantharellen & asperges- Crème van wortelen met citroen- Mousseline van aardappelen/aardpeer, met Burrata & truffelolie.

*  

 22.80€- Gevulde kalkoenfilet met eekhoorntjesbrood, appels, foie gras & pistachenoten in Albuférasaus
Tuintje van groenten : Gele paprika, pastinaak, boterbonen, spruiten, wortelen, gekonfijte uien, kastanjes, op een crème van knolselder- Gekonfijte peer in siroop van wijn- Gratin van aardappelen met een crème van Comté & pancetta

* 

23.00€- Pavé van kalfsfilet, met een korst van duxelle van shiitake, kastanjes & hazelnoten   
Crème van Calvados- Tuintje van groenten : Gele paprika, pastinaak, boterbonen, spruiten, wortelen, gekonfijte uien, kastanjes, op een crème van knolselder-Gekonfijte peer in siroop van wijn- Gratin van aardappelen, met een crème van look met Brie & salie

*****